Serenade nedir:



Bir serenat olarak , bir insanı kutlamak ya da eğlendirmek için sokakta ve gece boyunca müzik belirlenir . Serenat, bu amaç için tasarlanan şiirsel veya müzikal bir kompozisyon . Serenade sözcüğü, " temiz, temiz, Seo hizmeti  sakin" anlamına gelen Latince kökenli " erenus" dur .


18. yüzyılda büyük popülariteye ulaşan müzikal bir formdur. Serenat, yaylı çalgılar, rüzgar, karışık ve yankı ile çalınır. Bunlar Serenatlardaki yazdığı gibi Mozart Bestekâr, Beethoven ve Brahms'a (Serenad "küçük Serenadı" ya da "küçük bir gece ayar" anlamına gelir "Eine Kleine Nachtmusik" olarak bilinen G major bölgesi Yaylı N 13 için).  

Serenatlar, sevgilinin aralarında bir sorun olduğunda ya da ona saygı göstermek için sevgililerinin önünde şarkı söyledikleri ballads tarafından doğarlar . Ancak, bu tür Kolombiya, Meksika, Venezüella, Küba, Paraguay, Peru, diğerleri arasında gibi bazı Latin Amerika ülkelerinde, serenat Mariachis veya Tuna ile tanımlanır düet, üçlü ya da daha fazla ülkenin tipik enstrümanlarla olduğunu sevgiyi, sevgiyi, arzuları, affetmeyi, uzlaşmayı, ve ceterayı ifade eden şarkıları söylemek için gecenin hanımefendisine giderler.

Serenade, sürpriz faktörle karakterizedir . Şu anda, serenatlar sadece çiftlere değil, bir arkadaş, anne ya da başka bir aile üyesi olabilir, genellikle doğum günleri, düğünler ve başka bir tatil için işe alınır: Anneler Günü gibi. Ayrıca, restoranlarda veya diğer yerlerde grubun şarkılarını yorumlamak için masaya yaklaştığı gözlenmektedir. Düğüne çekilen serenade, gelinin serenesi olarak bilinen , Meksika kültüründen gelen bir gelenek, damatın nişanlısına bir detay veya romantik armağanı.

gelin serenat misafirler ışıkları kapatmak olduğu bir ritüel ve erkeklerin arkadaşları ile gelin bırakarak kaldırılır ve bir kez gelin ışıkları yükselir 2 veya 3 şarkı dokundu ve izin verilen etmek erkekleri girin.  

Serenade şarkı, haraç, yuvarlak, romantizm ile eş anlamlıdır . Hayır olsun nerede ve nasıl Serenades ya sanal özel, telefon, kişisel olarak, diğerleri Kurumsal Seo   arasında, serenat amaçlanmaktadır için bir iddia vaka incelik ile bunu içinde, sevgi, şefkat, bağışlama, uzlaşma, hayranlık duygularını ifade ve .

Öte yandan serenat, rahatsızlık yaratan sesi veya gürültüyü, özellikle geceleri meydana gelen gürültüyü gösterir, örneğin: komşunun bize bu gece verdiği iyi serenat.

Serenatın İngilizce'ye Seo uzmanı ifadesi, " serenade" dir , rahatsızlık veren sesin söz konusu olması durumunda "din" dir .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Infundibulum nedir?

Sensei nedir:

Caecum nedir?