Douglas Değişikliği



'Douglas Değişikliği' nedir
Douglas Değişikliği, Seo hizmeti Amerika Birleşik Devletleri'nde 1956 tarihli Banka Holding Yasası'nda bir değişiklik oldu. Bankaların bankaları devlet hatları üzerinden almasını engelledi. Bir banka, bankanın devlet tarafından devralınmasıyla bu kuralın istisnasını arayabilir, ancak bu istisna nadiren verildi.
Douglas Tadilatı gerekli oldu, çünkü banka holding şirketleri diğer eyaletlerdeki bankaları satın alarak ve onları şube olarak işleterek McFadden Yasası ve devlet bankacılığı düzenlemelerinden kurtuldu. McFadden Kurumsal Seo  Yasası, şube bankacılığını devlet hatlarına yasaklamadı, ancak devlet yasalarına uygun olarak devlet şube açmalarına izin vererek devlet bankaları ile rekabet halinde ulusal bankalar için oyun alanını düzleştirmeye çalıştı. Değişikliğin amacı, bankacılık gücünün yoğunlaşmasını önlemek ve mümkün olduğu ölçüde dağınık tutmaktı.
1994 yılında, . Seo uzmanı  farklı eyaletlerde bankaların farklı eyaletlerde bankalar almasına izin veren ve Douglas Değişikliğini etkin bir şekilde kaldıran Riegle-Neal Banking Yasası getirildi. Sonuç olarak, ABD bir konsolidasyon dönemi ve banka büyüklüklerinde artış yaşadı.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Infundibulum nedir?

Sensei nedir:

Caecum nedir?