'Kısa The Basis' nedir?



Kısaca temel , altta yatan malın teslim edilmesi için gelecekteki bir taahhüdün korunmasına yönelik bir vadeli işlemin satın alınmasını içeren bir vadeli işlem stratejisidir.
Kısa vadeli bir hedge karşısında, Seo hizmeti  emtiada kısa bir pozisyon alacağı ve vadeli işlem sözleşmesinde uzun bir pozisyon alacağı anlaşılmaktadır. Bu strateji, gelecekteki bir noktada veya nakit fiyatta kilitlenerek bir pozisyonu korumak ve böylece yükselen fiyatların belirsizliğini ortadan kaldırmak için kullanılır.
Kısaca temel stratejinin yararı, fiyatın kilitlenmesidir, bu nedenle emtia fiyatındaki artış tüccarı etkilemez. Örneğin, bir üretici pamukyu hammadde olarak kullanır. Pamuk için peşinat fiyatı 5.50 $, eylül vadeli işlem fiyatı ise 4.20 $ 'dır. Üretici 200 adet pamuğa ihtiyacı olacağını tahmin ediyor. Kendisini fiyat artışından korumak için, pamuk vadeli işlem sözleşmesini 4.20 $ 'dan satın alıyor.
Vadeli fiyatlar, altta yatan fiziksel emtia fiyatını yansıtmaktadır. Birçok geleceğin fiziksel teslimat için bir mekanizması var. Bu nedenle, bir vadeli işlem sözleşmesinin alıcısı, malın teslim edilmesine karşı durma hakkına sahiptir ve bir satıcı, teslim süresine göre tutulursa, kısa bir pozisyonda teslim etmeye hazır olmalıdır. Ancak, çoğu futures teslimattan önce sözleşmeyi tasfiye ediyor. Asıl teslimat sürecinden sadece küçük bir rakam geçer. Vadeli işlem sözleşmelerinin ya da teslimat tarihinin sona ermesinde, vadeli işlem Kurumsal Seo   vadeli fiyatların fiziksel fiyatlara yaklaştığı süreç, vadeli işlem sözleşmelerine bağlıdır.
Basis vs Long the Basis kısaltın
Basis Trading, nakit ve vadeli işlemler arasındaki farkı değerlendirerek, avantajlı temel fiyatlardan yararlanmak isteyen asansörler (ve bazı çiftçiler) tarafından kullanılan bir stratejidir. Tahıl asansörler tüm yıl boyunca tahıl satın alıp satıyor. Asansörler yerel pazarda çiftçilerden mısır almaları için taahhütte bulunduklarında, asansörler de kendilerini hedge etmek için nakit teslim tarihine yakın vadeli işlem yapacaklar. Asansörler, bir alıcıya mısır satma taahhüdünde bulunduklarında, nakit teslimat tarihine yakın sürelerle, kendilerini korumak için vadeli işlemler de yaparlar.
Ülke çapında birçok alan temelin düşük olduğu ve temeli yüksek olduğu zaman dilimine sahiptir. Eğer yerel pazarınızı anlıyorsanız, çiftçilerin ve asansörlerin “Uzun Süreli, Kısa Vadeli” veya “Kısa Vadeli” (Kısa Nakit, Uzun Vadeli İşlemler) olmak isteyebileceği zamanlar vardır. Seo uzmanı  tüccarlar, yerel pazarlarında temeli düşük olduğu zaman temelde uzun görünmektedir ve yerel pazarlarda temeli yüksek olduğu zaman temelde kısa görünmektedir.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Infundibulum nedir?

Sensei nedir:

Caecum nedir?