Kısrak sütunun özellikleri



Kısrak sütü, insan sütüne en benzer olanıdır ve insanların tüketimi için en uygun özelliklere sahip olanıdır.

Kısrak sütunun özellikleri
1 Mare'nin sütü nedir?
2 Diğer Seo hizmeti  nasıl farklıdır?
3 Hangi mülkünüz var?
4 Hangi durumlarda tavsiye edilir?
5 Ne kadar kısrak süt alınmalıdır?
Kısrak süt nedir?
Mare'nin sütü, isminden de anlaşılacağı gibi, at dişilerinden elde edilen sütdür. İnsanlar inek sütü içmeye alışkındır, ama bu, insanlar için çok sağlıklı bir seçenek olmadığı ortaya çıkıyor.

Bir yandan, insan dahil her bir hayvanın sütü, aynı türün yavruları için ideal besinlerdir, diğerleri için değil; hiçbir hayvan sütü yetişkin olarak almaz. Öte yandan sütü tüketen sınai manipülasyon, en popüler olanı da ineklerden biri. Bu sorular, içme sütünün en iyi seçenek olup olmadığını ve inek sütü olduğunda bile daha fazla düşünmemizi sağlar.



Diğer sütlerden nasıl farklıdır?
Farklı hayvan türleri, farklı özelliklere sahip farklı süt türlerine sahiptir. Mare'nin sütü, insan anne sütüne en benzer özelliklere sahip olan süt olmuştur.

Zor korunmasından dolayı, genellikle liyofilize edilir, bu işlemden sonra süt pudra haline gelir. Bu, herhangi bir özelliğini veya kalitesini kaybetmeden ve herhangi bir koruyucu madde kullanmadan uzun süre taze tutar.

Hangi özellikleri var?
Daha önce söylediğim gibi, kısrak sütünün özellikleri insan anne sütü ile çok benzer. Bu en omega-6 ve omega-3 yağları, şeker, küçük yağ metabolize etmek, doğal, çok hızlı ve kolay bulunur.

Nörotransmitterlerin inşasında Kurumsal Seo   elementler olan kaliteli proteinler ve esansiyel amino asitlerin yüksek içeriği ve garip ve / veya zararlı ajanları tespit ederek ve nötralize ederek vücudumuzu savunan immünoglobulinlere sahiptir. Aynı zamanda kalsiyum, potasyum demir ve fosfor gibi yüksek oranda mineral içeriğine sahiptir.

Hangi durumlarda tavsiye edilir?
Mare'nin sütü, hem sağlıklı insanlar hem de sağlık sorunlarından muzdarip insanlar için faydalı olan birkaç gıdadan biridir. Bazıları için birçok besin ve önleyici özelliği olan bir gıda ve diğerleri için değerli bir tedavi edici tamamlayıcı olabilir. Ardından tüketiminin tavsiye edildiği bazı vakaları adlandıracağım:

İrritabl bağırsak ve düzensiz sindirimler: Maren'in sütü, gelişmesi için gerekli besinleri içeren istenen bağırsak florasını sağlayan bir prebiyotik olarak davranır.
Laktoz intoleransı.
Crohn hastalığı: Bu sütte proteinlerin sindirimi, bu hastalığın sorumlu olduğu kalın bağırsağın iltihabının neden olduğu hasarı en aza indirmeye yardımcı olan bir anti-enflamatuar etki üretir.
Anemiler: Mare's süt, diğer gıdalardan gelen demirin asimile edilmesi sırasında çok yararlı olan laktoferrin içerir.
Karaciğer veya siroz: Karaciğer enfeksiyonlarına genellikle demir eksikliği veya anemi eşlik eder. Demir karaciğerde çökelme eğilimi gösterir, böylece durumu kötüleştirir, ancak laktoferrin karaciğeri demir birikiminden korur ve hemoglobinin sentezi için kullanılabilir.
Depresyon: kısrak sütü esansiyel amino asitler sağlar ve onlarla birlikte serotonin sentezi için gerekli olan elementler, zevk ve esenlik hisleri ile doğrudan ilişkili olan bir hormondur.
Kemoterapi tedavileri durumunda da önerilmektedir.
Ne kadar kısrak süt alınmalıdır?
Sağlığı iyi olan kişiler için, zaman zaman dört haftalık bir tedavi, iyi bir bağırsak florasını sürdürmek için yeterli olabilir.

Bir tür sağlık problemi olan insanlar, ilk haftalarda kolayca değişebilir çünkü vücuttan atıkları boşaltacaklar. Semptomlar bitene kadar kısrak sütü içmeye devam etmeleri gereken o anda.

Kronik hastalıkları olan kişiler tedaviyi bırakmamalıdır çünkü tedavi etmese bile rahatlama getirecektir.

Her iki sağlıklı insan, geçici olarak hasta Seo uzmanı  ve kronik olarak hasta olan herhangi bir tedaviye başlamadan önce bir uzmana danışmalıdır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Infundibulum nedir?

Sensei nedir:

Caecum nedir?