'Kısıtsız Yatırım'



Kısıtsız yatırım bir olan yatırım tarzı bir fon veya gerektirmez portföy yöneticisi belirli bir kriter uyması. Kısıtsız yatırım, yöneticilerin birçok varlık sınıfı ve sektörde getiri peşinde koşmalarını sağlar .
Kısıtlanmamış yatırımlar, kısmen Seo hizmeti  2008 mali krizini çevreleyen güvensizlikten kaynaklandı . Yatırımcılar , S & P 500 veya Russell 2000 gibi kriterlerin yanı sıra piyasaya karşı da temkinliydi . Yatırımcılar genellikle bunları seçtikleri ve yönetilen belirli menkul kıymetlerin ve tam portföylerin performanslarının beklentileri karşılayıp karşılamadığını belirlemek için kullandılar. Fon ve portföy yöneticileri genellikle belirli yönergelere sıkı sıkıya bağlı kaldılar ve sabit ölçütlere göre performanslarını ölçtüler. Bu esneklik, yöneticilerin piyasa değişikliklerinden daima zamanında yararlanamayacağı anlamına geliyordu.
Kısıtsız yatırımın, kısa vadeli kazançlar yerine, zaman içindeki performansa odaklandığı söylenir . Ayrıca benchmark takibine odaklanarak ortaya çıkan kısıtlamalardan kaçınır. Örneğin, sabit gelirli yatırımlar söz konusu olduğunda , yöneticilerin belirli tahvil notlarına , para birimlerine veya sektörlere bağlı olmaları şart değildir , çünkü bu şartlar sadece portföyün bir kısmı için geçerli olabilir. Bond portföy yöneticileri kullanmasına izin verilir türevleri için korunmak fiyat ve hız aralıkları karşı, hem de satım ve içinden pazarına karşı bahis çağrı seçenekleri .
Bu durum portföylerin yatırım yöneticisi riskinde bir artış görmesine neden olabilir , çünkü kılavuzsuz deneyimsiz yöneticiler veya Seo uzmanı  bağımsız çalışanlar portföyün değerini etkileyen kötü kararlar verebilir. Yöneticiler sadece farklı varlık sınıflarının ve sektörlerin birbirleriyle nasıl etkileşimde bulunduğunu değil, aynı zamanda farklı coğrafyaların ve hükümetlerin performansı nasıl etkilediğini anlamaya da emanet edilmektedir.
Bu tür yatırım tarzı mutlak getiriden farklıdır , ki bu da bir yatırım sonucudır, ancak iki terim birbirinin yerine kullanılır.
Kısıtsız Yatırım Stillerine Erişim
Bazı ekipler kendi kısıtsız yatırım tarzlarını geliştirirken, JP Morgan gibi varlık yöneticileri de birçok akredite ve yüksek net değere sahip bireylerin paralarını yerleştirebileceği kısıtlı stratejilere sahiptir. JP Morgan, kendi web sitesinde, kısıtsız yatırım stratejileri izleyen Kurumsal Seo   , geniş bir yelpazedeki varlık sınıfları, güvenlik türleri ve sektörler arasında en iyi fikirlerini araştırıp geliştirebildiklerini açıklamaktadır. Kısıtsız yatırımı tanımlamanın başka bir yolu da “çok sektörlü” bir yaklaşımdır.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Infundibulum nedir?

Sensei nedir:

Caecum nedir?